Ali je danes moj optimalen dan za uspeh?


Ali že uporabljate v svojem življenju platformo, ki vam omogoča ob pravem času narediti pravo stvar? Ali si želite podporo pri hujšanju in uravnavanju telesne teže? Verjetno se velikokrat sprašujete, ali je danes pravi dan, ura ali minuta, da se dogovorite za pomemben sestanek, predavanja ali za podpis pogodbe iz področja posla ali nepremičnin? Ali ponavadi delate in delate in ugotovite, da enostavno izgubljate energijo, ker enostavno ni pravi čas glede na vaš rojstni datum?


Če je največ vaših odgovorov DA, potem vam predstavljam inovativno in intuitivno personalizirano platformo BaziWay.Ta kalkulator, ki deluje po principih kitajske metafizike, izračuna optimalne dneve za zdravje, hujšanje, posel ter ostale ugodne datume glede na želene aktivnosti. 

Zakaj BaziWay?

Kitajska astrologija Bazi je ena najbolj uporabnih astrologij saj deluje kot smerokaz, ki vam nakaže pravilno smer delovanja, izboljša življenje v skladu s svojo izvorno naravo, občutek notranje izpopolnitve, dviga kvaliteto življenja ter omogoči lahkotno in varno pot skozi življenje.

Z BaziWay kalkulatorjem lahko poiščete dneve, ko boste najbolj zasijali. To so dnevi, ki jih je potrebno izkoristiti, saj vam nudijo določeno podporo. BaziWay kalkulator vam posreduje informacije s katerimi se lahko bolje pripravite in uporabite prednosti dneva kar v največji meri. S svojim delovanjem lahko tako spremenite izid določene situacije in priložnosti na bolje ali celo veliko bolje.

Kmetje so že davno vedeli, da ni dovolj, da imamo dobro seme in ga posejemo v kar najboljšo zemljo. Niti ni dovolj, da ga skrbno zalivamo in varujemo pred škodljivci. V kolikor semena ne posejemo v optimalnem trenutku, bodo rezultati vse prej kot optimalni. Pravi trenutek lahko bistveno vpliva na učinkovitost aktivnosti.

Vaše ideje in cilji so semena. V kolikor boste seme posejali na neplodna tla, ga ne boste zalivali, ali je seme slabo, vam tudi energetsko podprti dnevi ne bodo pomagali. Ko pa bodo vaši napori sovpadali z energetsko podprtim trenutkom, bodo sadovi obilnejši in pot do njih lažja.

BaziWay kalkulator ni magično orodje, ki bi vam napovedovalo datume na katere se zgodi nekaj dobrega na določenem področju. Je pa izjemno uporabno orodje, ki vam za izbrano aktivnost pove, kdaj je za vas osebno le-ta energetsko podprta in bo zaradi tega uspeh večji ali lažje dosegljiv.

 

Lažje shujšajte

Osebni energetsko podprt dan prinaša več podpore za želeno aktivnost in na vas deluje podobno kot veter v jadra. Najdite svoj ugoden dan za hujšanje in ga izkoristite za načrtovanje in izvedbo shujševalnega programa.